07/08/13 16:00
(http://www.hsnovini.com/)

Конкурс за слоган и лого обявиха в ОИЦ

Конкурс за слоган и лого на еврофондовете стартира за следващи програмен период 2014-2020 година

Конкурс за слоган и лого на еврофондовете стартира за следващи програмен период 2014-2020 година

Конкурс за слоган и лого на еврофондовете стартира за следващи програмен период 2014-2020 година.Срокът на провеждането е от 3 юли до 1 октомври тази година, разказаха от Областния информационен център в Хасково.

Конкурсът за лого и слоган се провежда под егидата на  заместник- министър председателят и правосъден министър Зинаида Златанова. Целта е кандидатите да формулират лого или послание, с което да популяризират приноса на Европа за страната в следващия програмен период  2014 – 2020 –та. В тях трябва да са фокусирани приоритетите: образование и квалификация, иновации и инвестиции за интелигентен растеж, свързаност и зелена икономика за устойчив растеж, както и добро управление и достъпност до качествени услуги.  Крайният срок за подаване на предложенията е 1 октомври. От 2-ри до 31 ще се извършва оценяването и класирането на участниците  в конкурса. На 1 ноември е публичното обвяване на класираните и награждаването.

5000 лв. е сумата първа награда. Победителят ще получи и тридневно пътуване до Брюксел. 3000 лв. е сумата определена за а втора награда, а за   3-та – 1000 лв.   Поощрителна награда в размер на  500 лв.  ще спечели някой от кандидатите, като бъде оценен чрез гласуване в Фейсбук.  Допълнителна информация кандидатите могат да намерят в офиса на Областния информационен център в Хасково. Освен това стартира и анкета  за бенефициенти от предишния програмен период 2007-2013г.

Областният информационен център стартира и пореден цикъл от информационни събития, с което се цели лицата да бъдат запознати с услугите и дейностите, предоставяни от центъра и възможността за  активно включване в програми.  9 села от региона  ще бъдат посетени до края на месеца. Вече се проведоха първите две среши в с. Хлябово и с. Жълти бряг.

 

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване