07/11/13 18:43
(http://www.hsnovini.com/)

15 кандидат- студенти се борят за място в РЦДО

 Около 150 кандидат – студенти ще се борят за 10 места в трите бакалавърски специалности към Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково. Записването на приетите след първо класиране бе от 8 до 9 юли.

150 студенти, с 30 повече от предходната 2012-та, бе и капацитетът тази година за трите специалности в Регионалният център по дистанционно обучение на УНСС в областния град. След първото класиране вече са записани 140 от подалите документи. Тази година интересът бил доста голям и кандидатите, обясниха от Центъра.

Значителен е броят на кандидатите, завършили Финансово- стопанската гимназия. Желаещи да също учат в хасковския филиал имало от езиковата и природо-математическа гимназия. Кандидати има и от област Кърджали, както и от Община Димитровград.

Към момент има 2 свободни места в Специалност „Бизнес администрация”, 3 в „Счетоводство  и контрол” и 5 в специалност “Икономика”.

3 – то класиране ще приключи към края на юли, обясниха още от УНСС.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване