07/15/13 16:14
(http://www.hsnovini.com/)

Кадир Исов оглави Областна управа-Хасково от днес

Кадир Исов пое постът на временно изпълняващ длъжността областен управител от Николай Нанев

От днес Областна управа – Хасково оглави Кадир Исов. Временно изпълняващият длъжността областен управител Николай Нанев сдаде властта на новоназначения временен губернатор. Символичната церемония по смяната на поста се състоя в ранния следобед днес в сградата на областната управа.

Кадир Исов бе назначен в късния следобед в петък с решение на Министерски съвет за заместник областен управител. Той ще оглави временно Областна управа до назначаването на титуляр. Днес Исов обяви, че за поста заместник са били предложени заедно с общинският лидер на ДПС в Минерални бани Мехмед Лятиф.  “Изненадан съм от назначението, въпреки че кандидатурата ми е доста от давна коментирана”, заяви Исов.

Според него титулярът на поста областен управител ще бъде назначен съвсем скоро, но все още не знае кога и кой ще е той. Кадир Исов отхвърли възможността на титурярния пост да бъде назначен, спряганият Мехмед Атаман. Николай Нанев пожела на своя сменник.

До петък Кадир Исов бе началник на техническия инспекторат в ДФ “Земеделие”. В момента той е в неплатен отпуск. Исов е роден през 1973 година, завършил е УНСС – София, спец. “Стопанско управление и администрация”. От 2 години е и общински председател на ДПС-Хасково.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване