07/15/13 15:08
(http://www.hsnovini.com/)

Хандбалистките от „Хасково” заминават на турнир в Гърция

Хандбалистките от отбора при жените „Хасково„ и отбора на мъжете „ Асти 91” се готвят да  заминават за Гърция

Хандбалистките от отбора при жените „Хасково„ и отбора на мъжете „ Асти 91” се готвят да заминават за Гърция

Хандбалистките от отбора при жените „Хасково„ и отбора на мъжете „ Асти 91” се готвят да  заминават за Гърция на международен турнир по плажен хандбал този четвъртък . Той ще се  проведе от петък до неделя в  Александрополис. На турнира хасковските  хандбалистки ще се състезават със силна конкуренция от Македония, Турция, Гърция и други страни. Отборът ще бъде  представен от няколко момичета, а треньорът Ирина Миладинова и Жана Марозова ще бъдат отново и съдийска двойка. Хасковските участнички  получиха отличен тренинг и на международния турнир в Марбея, от където се върнаха скоро. Силна конкуренция имало от Португалия, Испания и България.  Нашите  състезателки грабнаха там два бронзови медала в двете възрастови групи.

След турнира в Гърция, хандбалистките ще се отдадат на едномесечна почивка. След това те ще спортуват упорито, тъй като следва поредното предизвикателство- държавното първенство, което ще се проведе от 28 август до 2 септември в Приморско.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване