07/17/13 16:56
(http://www.hsnovini.com/)

45-годишен от Димитровград заплаши да се самозапали

Тодор Кръстев

45-годишният Тодор Кръстев от Димитровград заплаши да се самозапали пред общинска администрация. Мъжът от години живее с малката си дъщеря в общинското общежитие на ул. „Н. Й. Вапцаров” 15, но от година не е плащал текущите си сметки. Така попаднал в списък на не коректните платци и трябвало да освободи жилището.

От година Тодор Кръстев не е плащал тока и наема на ползваната от него стая в общинското общежитие. Така дължимата сума към общината набъбнала на 1 200 лева. Тодор няма попечителство над детето и ако бъдат изхвърлени на улицата дъщеря му ще бъде изпратена в дом. С майката на детето нямат сключен брак.  Разделени са от 10 години, а жената живее и работи в Испания.

Общинска администрация е запозната с проблема на Тодор. Той остава да живее в  общежитието, а дължимата от него сума ще бъде разплатена разсрочено, информираха от общинска администрация.  Днес Тодор погаси част от сметките си, като внесе 98 лева. С проблема на Тодор са запознати и служителите на Социално подпомагане и отдел Закрила на детето.  Дело за лишаване на родителските права на майката ще бъде назначено служебно, обяснили социалните. Тодор е благодарен на общината и агенция социално подпомагане, за разбирането.

Общежитието, в което живее Тодор

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване