07/17/13 17:08
(http://www.hsnovini.com/)

Пенсионери с подписка против назначения от ДПС в Областната управа

Атанаска Бойчева

Подписка срещу назначаването на временен областен управител на Хасково от ДПС предприеха местни пенсионери. Събраните до момента подписи са 2 200.

От днес подписки тръгват и в още няколко града от областта. Те ще се събират от местни пенсионерски организации, споделиха организаторите. Подписката не е конкретно срещу назначения с решение на Министерски съвет заместник областен управител Кадир Исов, който до избирането на титуляр ще бъде губернатор на Хасково. С подписката пенсионерите искат да спрат назначенията на хора от ДПС на възлови постове в Областна администрация, сподели един от организаторите на подписката Атанаска Бойчева.

Подписи се събирали по квартали, както и до сцената на централен площад “Свобода” в областния град.  Зад пенсионерите застава партия “Атака”. От там поели ангажимент да връчат събраните подписи на премиера Пламен Орешарски, на лидера на БСП Сергей Станишев и на президента Росен Плевнелиев.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване