07/26/13 11:36
(http://www.hsnovini.com/)

41,89 лв. за ток са плащали средно жителите на областта за месец

снимка:EVN- България

Стойностите са за периода 1 юли 2012- 30 юни 2013 година. Данните бяха оповестени от EVN пред областните управители в Югоизточна България. Средноаритметичното месечно потребление на електроенергия за един клиент в хасковско пък е 226,66 киловатчаса.

По време на срещите областните управители са се запознали с актуална информация за състоянието и дейността на дружеството. Обсъдена е и ситуацията в електроенергийния сектор с оглед на предстоящото през следващата седмица утвърждаване на цени в сектор „Електроенергетика” и тяхното отражение върху инвестиционната дейност на компанията след 1-ви август.

На срещите EVN България представи и готовия вече анализ на средните стойности на месечните фактури за електроенергия при битовите клиенти и тяхното потребление.

 

Данните сочат, че средноаритметичната месечна стойност на фактурите за консумирана електроенергия от битовите клиенти на дружеството в цяла Югоизточна България за посочения период възлиза на 43,12 лв. с ДДС. Същевременно данните за средноаритметичното потребление показват, че за един обект на клиент то е било 233,28 киловатчаса месечно.

В посочените данни за стойностите на фактури и консумация не са включени обекти на клиенти, при които е имало нулево потребление за целия период.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване