10/09/13 07:57
(http://www.klassa.bg/)

Спират водата в столични квартали

Водоснабдяването в някои части на столицата ще бъде временно прекъснато, съобщават от "Софийска вода". Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Любен Каравелов" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на ул. "Любен Каравелов" от ул. "Ген. Паренсов" до ул. "Граф Игнатиев"; по ул. "Граф Игнатиев" от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" до бул. "Васил Левски"; по бул. "Васил Левски" от ул. "Граф Игнатиев до ул. "Ген. Паренсов". 

Поради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Българска легия" в кв. "Манастирски ливади - запад се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа - по ул. "Българска легия" от бул. "Братя Бъкстон" до ул. "Родопски извор", ул. "Сакар планина"; по ул. "Димитър Софиянлията" от ул. "Българска легия" до бл. 1Б.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. 5041, ул. 5042, ул. "Асен Йорданов" в ж.к. "Дружба" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа в района на ул. "Димитър Списаревски", бул. "Христофор Колумб", бул. "Асен Йорданов", бл. 190, бл. 191, бл. 192. 

Поради монтаж на три спирателни крана по бул. "Вардар" в ж.к. "Красна поляна" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа по бул. "Вардар" от ул. "Булина ливада" до  бл. 36Б на ул. "Могила"; по ул. "Одоровци" от бул. "Вардар" до ул. "Булина ливада".

Във връзка с диагностика и уточняване трасето на уличен водопровод по ул. "Доброславско шосе", с. Доброславци се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите по улиците "Старото училище", "Доброславско шосе", "Уршак", "Първанова чешма"; по ул. "Грамадите" от ул. "Ракита" до ул. "Доброславско шосе"; по ул. "Габровница" от номер 21 до 37. 

Във връзка с подмяна на водомерни възли в с. Волуяк се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в кв. "Обеля" в района по ул. "Обелско шосе" от ул. "Ефрем Карамфилов" до река Какач.









"Софийска вода"


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване