10/09/13 18:21
(http://www.hsnovini.com/)

Ученици се включиха с танци в европейската седмица на движението

Младежи и деца от Хасково се включиха във флашмоб “Ще танцуваме ли?”. Събитието се проведе в късния следобед на пл. “Свобода”.  Повод за шоуто е Европейската седмица на движението и спорта, а организатор е сдружение  „Възможност”.

Сред участниците бяха учениците от общинския младежки парламент и мажоретен състав към Младежкия център. Те демонстрираха пред минувачите на площада 5 танца, сред които и кръшни български хора.

“Европейска седмица на движението и спорта се провежда в цяла Европа, с цел да насърчи по-мащабното участие във физически дейности и спорт и да допринесе за 100 милиона повече физически активни европейци до 2020 година. Ние решихме да направим нещо по-лесно, защото всеки може да намери своето движение и да се включи в нашите танци, като това е доброволно”, сподели Виолета Златкова, председател Сдружение „Възможност”.

Следващият опит на ентусиастите от сдружение „Възможност“ да раздвижат част от българите е във Враца и самоковското село Райово.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виолета Златкова, председател Сдружение „Възможност”

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване