10/10/13 08:30
(http://noresharski.com/)

Внасят днес на комисия в НС сигнала за средния пръст на Чуколов

На заседание на Комисията по вероизповеданията и парламентарна етика в Народното събрание ще бъде внесе официално днес подаденият от граждани сигнал във връзка с поведението на депутата от ПП „Атака“ Десислав Чуколов в петък, 4 октомври 2013 г.

Сесията е насрочена за 15 ч. в сградата на бившия Партиен дом на пл. „Княз Александър I“ №1, като част от подалите сигнала са поканени и ще лично ще внесат сигнала.

„Бяхме свидетели на недопустимо поведение и жестове, уронващи престижа на българския парламент, от страна на депутата от ПП „Атака“ Десислав Чуколов. При влизане и излизане от парламента в същия ден, въпросният депутат направи серия от неприлични жестове с тяло и ръце (включително и със среден пръст, преминавайки с депутатска лимузина край гражданите)“, писаха в сигнала си по-рано тази седмица 11 граждани.

Снимка с показан от депутатския автомобил на Чуколов среден пръст бе разпространена в интернет миналия петък веднага след случката, а самият народен представител от „Атака“ неколкократно отрече в свои медийни изяви да е правил неприлични жестове.

The post Внасят днес на комисия в НС сигнала за средния пръст на Чуколов appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване