10/10/13 16:35
(http://www.hsnovini.com/)

Мартин Бъчваров стана шампион на държавно първенство

 13 – годишният Мартин Бъчваров от училище „Св. Св. Кирил и Методий” Хасково стана шампион на държавното първенство по скокове на акробатична пътека във  възрастова група 13-14 години.

Въпреки че битката била много оспорвана той  успял да стане първи. Наскоро хасковският талант се върна и от  Валядолид, Испания, където спечели 2  – ро място на Световната купа по акробатика.

Сега Мартин ще участва в световното първенство по акробатика, което ще се проведе в  зала в София в средата на ноември. Шампионът се подготвя усилено за наближаващата престижна надпревара.

Мартин е в националния отбор на България по акробатика. Тренира  вече 7 –ма  година. Той е възпитаник към Спортен клуб „Младост” Димитровград . Негов треньор е Димитър Димов.

С 14 медала от турнири и с 3 купи може да се похвали хасковският талант досега. Въпреки че има планове да продължи средното си образование в строителната гимназия „ Цар Иван Асен II”  Бъчваров не смята да спира да се занимава с акробатика.

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване