10/10/13 22:58
(http://www.klassa.bg/)

„Сдружение Азбукари“

На 13 октомври в 11.00ч. в кв. Подуяне /София/, в градинката на ул. “Батуня“ N:55 и ул. „Самуилец“ ще се поведе акция под надслов „Грозде за смет“. С тази инициатива  „Сдружение Азбукари“ иска да мотивира повече граждани  да се включат в почистването на замърсените площи.  Всеки, който се включи в акцията за събиране на отпадъци,  ще получи срещу килограм смет килограм ароматно и сладко грозде.  Ден по-рано гроздето ще бъде набрано лично от председателя на Сдружението г-жа Цвета Кирилова, заедно с местни жители на град Стрелча.
 Нестандартната акция цели да популяризира Националната кампания за социална адаптация „Вярвам в теб!“ и да се даде гласност на нуждата от събирането на средства за изграждането на комбинирана, обществена  детска площадка за игра и обучение, адаптирана за деца със специфични потребности в гр. Велико Търново. Както знаете „Сдружение Азбукари“ вече построи  такава площадка в гр. София. Нашите амбициции са подобни детски кътчета, адаптирани и за деца с увреждания в колкото се може повече кътчета в страната.
 Всеки, който припознава инициативите на Азбукарите, може да окаже подкрепа с дарителски sms с текст ДМС 123 на номер 17 777. Подкрепа може да бъде оказана и чрез банковата сметка - IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване