10/11/13 22:08
(http://www.klassa.bg/)

Боби Михайлов: Съдията е германец все пак

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов направи любопитен коментар след зловещата загуба на "лъвовете" с 1:2 в гостуването на Армения.

Според шефа на футбола у нас не трябва да се чудим защо съдията Феликс Брих е показал цели два червени картона на трикольорите - директен на Николай Бодуров в 45-ата минута и втори жълт на Светослав Дяков в 63-ата.

"Все пак той (реферът) е германец", заяви многозначително Михайлов, правейки очевидно препатка към един от най-великите моменти в историята на българския футбол - победата с 2:1 над действащия тогава световен шампион на четвъртфиналите на Мондиал '94.

"При цялото напрежение, което беше тук в последните два дни, не съм очаквал чак такъв сценарий", продължи Михайлов.

"Домакините ги беше страх. През първото полувреме не бяхме толкова агресивни, а с десет и девет души имахме повече голови положения. Тежко се играе тук, но за съжаление загубихме.

Момчетата се бориха мъжки, показаха характер и заслужават поздравления. Целта на този проект за националния отбор е Европейското първенство през 2016-та година. Беше хубаво да играем бараж, всички го искахме, но това е.

Нямам право да коментирам повече съдията, но в такъв мач изглеждат много два червени картона, все пак се явява полуфинал.

Футболистите и треньорското ръководство трябва да останат заедно и да гледат напред, имат бъдеще. Не сме говорили с треньорското ръководство (за подновяване на договора), но съм им казал, каквото имам", заяви накрая Михайлов.

 

iNews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване