10/11/13 19:12
(http://www.hsnovini.com/)

Младен Младенов пред Апелативен съд – Пловдив

 

Младен Младенов от с. Корен, който бе оправдан за убийство на първа инстанция ще застане в понеделник пред Пловдивския апелативен съд. Тогава е насрочено заседанието по повод протеста на обвинението в Хасково срещу оневиняващото произнасяне на Окръжен съд.

Призован е от апелативните магистрати за преразпит съдебния лекар – патонатомът д-р Христо Еленски.

Припомняме, че Младен Младенов, който бе обвинен за изнасилването и убийството на 78 – годишната Милка Стефанова от Корен, бе пуснат на 29 март тази година след престой от 1 г. и 10 месеца зад решетките.

Възрастната жена бе убита в къщата си на Великденн- 24 ти април 2011-та. на 30- ти Младенов бе задържан. Ден по-късно съдът му наложи най-тежката мярка за неотклонение.

На заседанието през март Младенов бе признат за невинен по повдигнатите обвинения. Бе уточнено, и че по бельото на жертвата е намерен и генетичен материал от друг мъж.

Мотивите на защитата на процеса бяха, че пробите не съвпадали с ДНК-то на обвиняемия. Освен това защита изтъкна, че след като Младенов е бил пиян, то той би оставил отпечатъци в дома на жертвата, а такива липсват. Според Окръжен съд – Хасково доказателствата като генетичен материал от боксерките му и самопризнанията, които били записани със СРС –та , са събрани в нарушение на Наказателно-процесуалния кодекс.

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

 

 

Анжелина Янева

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване