10/13/13 11:59
(http://www.hsnovini.com/)

Бойко Борисов: БСП, ДПС и „Атака” са болни от делюзия. Планът „Орешарски” цели да доведе държавата до финансова катастрофа

Единственото, което правят сега БСП, ДПС и „Атака”, е да се вкопчат здраво във властта, защото знаят, че те повече няма да се върнат на власт. Нова политическа болест със симптоми на делюзия е обхванала тройната коалиция. Симптомите на заболяването са, че желаното го представят за действително.  Това заяви на среща в областния град с младежките структури на партията от Хасково, Пловдив, Стара Загора и Кърджали, лидерът на партията Бойко Борисов.

“Тройната коалиция в момента действа с умисъл. Извадили са Делян Пеевски като мишена, за да съсредоточат върху това целия обществен гняв. Всъщност, истински мразения човек в България трябва да бъде Сергей Станишев. Той доведе страната ни до това положение”, е категоричен Борисов.

По думите на ледера на ГЕРБ, планът „Орешарски” предвижда до края на мандата нови 250 000 безработни. “Този план включва да се вземат заеми и да се вкара държавата във финансова катастрофа, което е безспорно. Той включва да се купи време, за да могат да се евентуално постигнат по-добри резултати от тези партии в едни предсрочни избори”, заяви Борисов. Той не вижда смисълът на готвените  съкращения в администрацията, след като Орешарски увеличи министерствата и завиши броят на зам.-министрите, възстановиха и партийните бордове, в които са вкарани криминално проявени хора с присъди, уточни Борисов.

В семинара на тема “Младите и политиката”, в който взеха участие бивши министри от кабинета, народни представители и депутати и евродепутати. От трибуната Борисов призова младежките структури от Южна България да имат ясно самочувствие на членове на водеща в страната ни партия. От участвалите във форума около 120 за 100 ледерът на ГЕРБ  бе категоричен, че са готови за министри. Имаме изключителни експерти, изключително подготвени млади хора и те трябва да имат самочувствие, каза още Борисов.

Димитър Димитров

 

 


 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване