10/13/13 11:46
(http://offnews.bg)

Цветлин Йовчев: Тези, които проспаха проблема с бежанците, сега критикуват

Цветлин Йовчев

“Именно тези, които трябваше да изградят системата за бежанците, и които проспаха последните 4 години, сега критикуват и задават въпроси.”

Товазаяви вътрешният министър Цветлин Йовчев в интервю за агенция “Фокус”.

„Много съм изненадан, има всякакви политически коментари. Може би това е някаква нова форма на самокритика, на вътрешнопартиен анализ, на анализ на отминалото управление, но е малко неприемлив”, добавя Йовчев.

„Сега да се поставя въпросът защо се изгражда лагер в Харманли, след като това решение е взето през 2012 година от правителството на ГЕРБ; взели са решение на Министерски съвет, похарчили са 200 000 лева, и журналистите видяха, че имаше една буренясала поляна. Трябваше допълнително, със сили и средства на „Гражданска защита” и на МВР да разчистим и подготвим нормални условия, за да могат да бъдат приети бежанци. Никакво усвояване на евросредствата, а и тези, които са усвоени – не ми се иска да навлизам в детайли, но не са усвоени по най-подходящия начин”, каза още вицепремиерът.

Статията "Цветлин Йовчев: Тези, които проспаха проблема с бежанците, сега критикуват" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване