10/15/13 11:15
(http://www.hsnovini.com/)

“Форд” вкара в болница 16-годишна

16-годишна пешеходка пострада в пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 13:35 часа на булевард „Съединение” в Хасково. 29-годишна водачка на лек автомобил “Форд” при маневра завой наляво не е осигурила предимство на пресичащата платното пешеходка, информират от Областна дирекция на МВР-Хасково.

От удара последната е с фрактура на подбедрицата на ляв крак, счупена лява срамна кост, счупен преден зъб и контузия на устната. Настанена е в МБАЛ-Хасково без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Още едно пътно-транспортно произшествие стана вчера, в 16:40 часа на паркинг “5-ти километър” край Хасково. 43-годишен мотоциклетист е без опасност за живота.  Мъжът е шофирал мотоциклет “Хонда” с несъобразена скорост и на десен завой е загубил управлението, напуснал е платното и се е ударил в насип. От удара е с фрактура на три ребра и контузия на бял дроб. Настанен е в МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване