10/17/13 15:16
(http://www.hsnovini.com/)

6 литра на кв/м дъжд падна днес над Хасково

6 литра на квадратен метър е падналото количество дъжд над Хасково до 18 часа днес, информират от местната метеорологична обсерватория. По-големи са количества над останалите части на областта, уточняват от там. Код жълто за значителни валежи до 30 – 35 литра на квадратен метър бяха обявени за 22 области в страната, сред които и Хасковска за последното денонощие.

През нощта и утре преди обяд в източната половина от страната преваляванията ще продължат, но ще започне процес на отслабване и спиране. Към сутринта от запад облачността ще се разкъсва и през деня ще намалее, по-късно след пладне и над крайните източни райони. Ще остане ветровито – ще духа умерен вятър. Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и до вечерта ще се доближи до средното за месец октомври. Минималните температури за Хасково утре ще бъдат 10 градуса, а максималните 18. Пътищата са мокри, има повишена опасност от пътно-транспортни произшествия, предупреждават от КАТ.

За пътният участък  „Върбица – Чирпан” е въведена временна организация без спиране на движението, обозначена с пътни знаци, като движението се осъществява по новоизграден пътен надлез. В участъка „Любимец – Йерусалимово – Изворово – Главан – Младиново” е затворен за движение в участъка „Любимец – Пътен възел „Любимец”, поради аварийното състояние на мост над р. Марица, движението се осъществява по обходен маршрут, информират от Агенция пътна инфраструктура.

Гледайте във видео новините на сайта.

Димитър Димитров
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване