10/17/13 15:46
(http://www.klassa.bg/)

Вотът на недоверие не мина! Чутовен скандал в парламента!

 

Викове и крясъци огласиха пленарната зала

Вотът на недоверие към кабинета на Пламен Орешарски не мина и този път. Гласуваха общо 231 народни представители, от които в подкрепа на вота се обявиха 93, а против него застанаха 118. Едва 20 депутати се въздържаха по темата. Така поредният вот на недоверие към правителството, внесен от партия ГЕРБ, претърпя пълен провал.

Минути след като това стана ясно обаче, в пленарната зала избухна нечуван скандал, съпроводен с почти истерични викове и крясъци. Министър председателят Пламен Орешарски, както и всичките министри от кабинета бяха оглушени с викове „Оставка” от стоящите в дясно техни колеги. С бурни ръкопляскания пък се опитваха да заглушат гневните викове, народните представители, чиито места се намират в ляво и в центъра на залата.

20131017.xapwzibzlg 300x248 Вотът на недоверие не мина! Чутовен скандал в парламента!Припомняме, че дразгите между депутатите започнаха още в началото на деня, при събирането на необходимия кворум за гласуването на вота на недоверие.

Той беше обявен, след като се регистрираха необходимите 152-ма депутати.

Водачът на партия ГЕРБ Бойко Борисов обаче моментално атакува председателя на парламента Михаил Миков, тъй като последният даде едва 13 секунди време за регистрация.

“Хитрецът Миков не ни даде никакво време. Много от народните представители още не бяха седнали на банките”, разсърди се Бoрисов.

Вотът на недоверие, внесен от ГЕРБ, беше заради провала на управляващите в регионалната политика.



http://www.razkritia.com
 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване