10/17/13 09:57
(http://www.hsnovini.com/)

ГЕРБ с декларация срещу “червена метла” във ВИК- Димитровград

“ПП ГЕРБ Димитровград изразява възмущението си срещу неправомерните съкращения във “ВиК” ООД- Димитровград. Само за два дни от дружеството са съкратени четирима души – Димчо Борисов, Янчо Чаушев, Кристиян Христов и Адриана Вълкова. Последната работи във ВиК от 19 години. Съкратените са част от група от 8 души, които са преназначени преди седмица от длъжност „контрольор” на длъжност „инкасатор” с временни трудови договори за един месец.”, се казва в декларация разпратена до медиите.

“Неофициално управителят на дружеството е заявил пред уволнените, че не може членове на ГЕРБ да работят повече в държавното дружество. Месец преди това, под предлог, че ВиК не се нуждае повече от ПР бе съкратен и Боян Боянов, който е член на младежката структура на ПП ГЕРБ Димитровград. Тези съкращения са поредното доказателство за „червената политическа метла“, която вилнее през последните няколко месеца из цяла Хасковска област. Организацията на ГЕРБ Димитровград не приема и категорично се противопоставя на безпрецедентните уволнения и съкращения по политически причини. Всички съкратени ще търсят правата си в съда”, допълват още от структурата на ГЕРБ в Димитровград.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване