10/17/13 06:59
(http://www.hsnovini.com/)

Конференцията на СДС пред провал

снимка: Пресцентър СДС

Предстоящата конференция на СДС в Пловдив за Южен-централен район е пред провал. Това станало, след като по неясни принципи била определена дата и място, без да е съгласувано с останалите регионални структури, влизащи в тази част от синия пъзел на СДС, съобщават от пресцентъра на сините.

На конференцията няма да има представители на Хасково, Кърджали, Смолян и Пазарджик, заяви областният лидер на първата организация Георги Шишков.

„Не може да се решават по странни критерии подобни важни събития от календара на СДС, без да са уведомени останалите организации. Ние отправихме предложение това събиране да бъде в Кърджали, за да има по-балансиран подход.Вижда се, че няма промяна в управлението и схематичното мислене да се пробутват хора по централни позиции доведе слабите резултати от месец май. Нека хората от старото ръководство да вземат да усетят какви са настроенията по места за да не се допускат стари грешки. Не може ли някои млад и енергичен човек да бъде на мястото на този, които явно ще бъде номиниран и преизбран”, заяви Шишков.

Сините припомнят, че областният съвет на СДС се е събрал на редовно заседание в централния за останалите структури град Харманли на 29-ти септември.

Те настоявали регионалната конференция на СДС в Южен-централен район да бъде в Кърджали.

Хасковските седесари са били на твърдата позиция, че представителят в главния орган на партията трябва да бъде от град различен от Пловдив, защото Емил Кабаиванов е лице на града под тепетата на “Раковска” 134. От областната организация са подчертали, че на 14-ти май те първи са призовали останалите десни партии и организации за създаване на единна платформа “Нова десница”, която с течение на времето е прераснала в Реформаторски блок.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване