10/17/13 11:28
(http://www.klassa.bg/)

Петьо Блъсков: На Плевнелиев президентството му хлопа

 За всички е ясно, че Росен Плевнелиев е политическа кукла - на ГЕРБ, на Бойко Борисов и на кръга "Капитал". Това обяви издателят и журналист Петьо Блъсков по Тв7. В ефира на медията се проведе дискусия за скорошните скандали, предизвикани от самата телевизия, свързани с имота на държавния глава в Гърция, начина, по който той е платен, и произхода на доходите му.

 

 

Блъсков допълни: "Той се оказа твърде дребен за президентската институция. Прилича на детенце, което е обуло обувките на баща си - 45-и номер, и тича из вкъщи. На Плевнелиев президентството му хлопа, не може да го изпълни".

 

 

Според социолога Кънчо Стойчев, който също участва в дискусията, Плевнелиев не е бил избран за президент (по честен път). Доказателство за това било, че вече има повдигнато обвинение за организираните от него парламентарни избори. Както е известно, главният секретар на Министерския съвет от времето на служебното правителство Росен Желязков вече е клиент на прокуратурата заради казуса с бюлетините в Костинброд. От думите на Стойчев стана ясно, че най-вероятно изборите на президент са били манипулирани.

 

 

Според социолога порокът не президента не е това, че е богат, а начинът, по който се е сдобил с парите си.

 

 

Блъсков заяви, че Плевнелиев е пренебрегнал най-важната си функция - на обединител на нацията, и се е превърнал в разединител.

 

 

Както е известно, самият Росен Плевнелиев категорично отрича всички обвинения. Той вече каза, че "кампанията срещу държавния глава цели той да бъде поставен в зависимост" и че в нея няма нищо случайно (вижте в Още по темата).



http://pik.bg

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване