10/18/13 13:04
(http://www.klassa.bg/)

Руските медии: Шарапова е бременна от Григор

 Истинска суматоха настана в руските таблоиди. Медиите гръмнаха с новината, че световната номер 3 Мария Шарапова е бременна от най-добрия български тенисист Григор Димитров. Неназовани източници, близки до двойката, също потвърждават тези твърдения. Спекулациите за евентуалната бременност на 26-годишната рускиня са започнали преди броени дни, след като тя е била забелязана да вечеря в близост до дома си, а коремчето й е било подозрително закръглено. Нещо повече - на по-бдителните граждани е направил впечатление и фактът, че Шарапова е пиела вода, а не обичайната чаша вино.

Медиите приемат за потвърждение на новината за бременността и това, че руската тенисистка отказа участия от турнири до края на годината. Тя обясни, че се възстановява от контузия на рамото. Тъй като през последните седмици освен за бременност в медиите се появяват и слухове за годеж между Шарапова и 22-годишния Григор Димитров, говорителят на рускинята нито потвърди, нито отрече информацията: Не коментирам личния живот на Мария, заяви той.

Междувременно Димитров говори за връзката си с Мария Шарапова пред френското списание "Тенис магазин". "С Мария се чувствам много добре. Между нас нещата са прости и естествени, казва българската звезда. Григор говори и за грешките на младостта, които е допускал в началото на кариерата си. Имах проблеми, защото исках да направя нещо специално с всяка топка. В главата ми беше пълен хаос. Относно сравненията с Роджър Федерер - вече ми омръзна от тях, допълва българинът.

Вчера Григор записа втора победа на турнира в Стокхолм с награден фонд 600 565 евро. Поставеният под номер 7 Димитров наниза 8 аса при убедителния успех над германеца Ян-Ленард Щруф с 6:1, 6:3 за 61 минути и за втори път след 2011 година влезе сред осемте най-добри в надпреварата. /Марица


 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване