10/18/13 09:53
(http://www.klassa.bg/)

Стоичков: Сблъсках се с много дърводелци по терените, но с дърва не съм се занимавал

 С дърва не се занимавам, но с дърводелци съм се занимавал. Явно този човек използва името на Христо Стоичков, за да стане известен със своята безизвестност.

С тези думи Христо Стоичков нападна в студиото на бТВ Красимир Дачев, който вчера го обвини, че е получил 150 000 т дървесина благодарение на покровителството на бившия депутат от ГЕРБ и основател на БАСТА Емил Димитров. 

Красимир Дачев пак се включи в предаването и продължи да настоява, че Камата стои зад добива на дървесина. Той обаче се огъна и започна да обяснява, че не разполага с документи, а от 1 година хора, които му продавали дървесина казвали, че вземали дървета от Стоичков. Това обаче доведе до истински взрив от Камата. Той попита Дачев: "Ти мен познаваш ли ме?" Не, отговори Дачев. „Аз продавал ли съм ти дърва, да съм идвал при теб”, продължи Стоичков и отново получи отрицателен отговор. 

"Вие не знаете какво е уличен полицай да те разследва за черно тото, къде е той сега? Използвате името на Христо Стоичков да станете известен с вашата безизвестност. Затова, че споменавате моето име ще заведа дело. Както си искате, оправяйте се", отсече Стоичков. 

Тази сутрин отново продължават безсрамни клевети, каза и Емил Димитров в студиото. 150 000 тона дървесина означават 6000 ТИР-а, значи оттук до Кулата има подредени камиони на Стоичков, заяви бившият депутат от ГЕРБ.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване