10/21/13 11:48
(http://www.hsnovini.com/)

Две коли и постройка горяха през уикенда в Хасковско

Две коли и селскостопанска постройка  са гасили огнеборците за ден в Хасковско. В събота около 14 часа в РУП-Хасково е получен сигнал за открит опожарен автомобил на 1 км от село Войводово, в посока село Орлово. Пристигналата на място група е установила, че опожарената кола е Мерцедес без регистрационни табели. След направена справка по рамата на колата е станало ясно, че същата противозаконно е отнета от Кърджали, където е обявена за издирване, информират от пресцентъра на Областна дирекция на МВР.

Същият ден в областния град пожар е възникнал в паркиран на улица „Я.Сакъзов” лек автомобил „Сааб”. Сигналът е подаден в  02,30 часа. Колата е собственост на 47-годишна хасковлийка. От пламъците е изгорял двигателния отсег и част от таблото. Образувано е досъдебно производство.

Огнеборците са гасили пожар в стопанска постройка в ивайловградското село Мандрица. Инцидентът е станал в 09,50 часа. Вследствие от пламъците са изгорели легло, хладилник и 16 кв.м покривна конструкция, собственост на 47-годишен мъж от Ивайловград. Според огнеборците причината за пожара е оставена без надзор печка на твърдо гориво. И по трите случая са образувани досъдебни производства.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване