10/22/13 09:57
(http://www.klassa.bg/)

„Вярвам в теб!“

Само преди дни към екипа на "Сдружение Азбукари" се присъедини още един много специален човек. Той е благороден, харесван заради зашеметяващия си глас и външност, и е отдаден на работата си. Въпреки напрегнатото си еждневие, той намери време да подаде ръка на Националната кампания „Вярвам в теб!“. С този си жест към Азбукарите популярният изпълнител показа, че човек трябва да живее с уважение към проблемите на околните. Най-новият член на „Сдружение Азбукари“ е Орлин Павлов, който с радост прие да работи заедно с нас за каузата- изграждането на комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца с увреждания в град Велико Търново. Проектът ще се реализира основно с дарения. В хода на кампанията ще виждате поп изпълнителя в поредицата ни от инициативи, както и ще се запознавате с неговите размишления на различни социални теми, периодично във фейсбук страницата ни Детски фестивал „Вярвам в теб!“ , както и на нашия сайт www.azbukari.org
Включете се в Националната кампания „Вярвам в теб!, като изпратите дарителски sms с текст DMS 123 на номер 17 777, както и чрез банкова сметка - IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.
Голямото обединение продължава!


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване