10/22/13 08:59
(http://www.klassa.bg/)

Очаква ни пореден слънчев ден

През по-голямата част деня времето ще е слънчево. В сутрешните часове на отделни места в низините видимостта ще бъде намалена. Късно след пладне над североизточната половина от страната ще се появи разкъсана облачност. Вятърът през деня ще бъде слаб.

Дневните температури ще останат без съществена промяна - между 19° и 24°, в София - около 21°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

Над Черноморието през по-голямата част от деня времето ще е слънчево, но след пладне по северното крайбрежие облачността временно ще се увеличи. Вятърът ще е слаб. Максимални температури: 18° - 20°.

Температурата на морската вода е 16°. Над планините времето ще се задържи слънчево. Вятърът ще е до умерен, от северозапад. Ще бъде топло, с максимална температура на височина 1200 метра около 17°, на 2000 метра - около 11°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за октомври – слабо ще се понижи.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване