10/22/13 09:07
(http://www.klassa.bg/)

Стойчо Младенов: ЦСКА е като юмрук

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели тази вечер, че положението в отбора продължава да е тежко с оглед на работата, която трябва да се свърши около клуба, но все пак призна, че в отбора вече има колектив и "червените" са обединени като "юмрук".

Екзекутора на Ливърпул започна с разяснение на прякора "Тройчо", два дни след като призова всички да го наричат по този начин.

"Първо искам по-сериозно да погледна на това с тройката или Тройчо. Искам да се отнасям с уважение, но това беше по-адрес на ваши колеги, които ме наричаха така дълго време, и то незаслужено", сподели Младенов в предаването "Пред Банята", а след това продължи за ЦСКА.

"Клубът беше фалирал, но в този най-труден момент ние и феновете се обединихме около името и това ме прави много щастлив. От първия момент до ден днешен те ни подкрепят непрекъснато във всеки един мач независимо дали печелим или губим. ЦСКА си остава от най-големите клубове.

Когато се отнасяме честно и коректно към играчите, е нормално и те да го правят. Всички са в добри отношения и цари колектив. Има си и йерархия, но защото по-опитните са пример за останалите и най-вече за подрастващите като Чочев, Карачанаков, Долапчиев и много други. Създава се отлична обстановка", обясни Младенов и отново настоя, че това е оздравителна година за ЦСКА.

Какво каза още Стойчо Младенов вижте в Sporta.bg.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване