10/25/13 11:02
(http://offnews.bg)

Children of Bodom: Нямаме търпение да се върнем в София!

Children of Bodom
Яска - барабанистът на Children of Bodom

Яска – барабанистът на Children of Bodom

-Здравей, Яска, къде те хващаме сега?

Здрасти! След по-малко от час ще стартира концерта ни в Дъблин. Много съм щастлив, защото ще имаме възможността да бъдем на една сцена с “Медея”, “Инсомниум” и “Напалм дет”.

- През 2011 г.  бяхте у нас за първия си концерт и оставихте само хубави спомени. Какво обаче ти успя да запомниш от идването си в София тогава?

Българските фенове ме изненадаха страшно много. Те носеха уникален заряд и наистина нямам търпение да се върна в София. Според мен на 13 октомври ни очаква един страхотен концерт.

- Скоро представихте новия си албум “Halo of Blood” и въпреки че е рано, смятате ли да се връщате в студиото?

О, да! След края на европейското турне, през втората половина на 2014 г., ще започнем работа по нови песни и се надявам в края на следващата година да имаме готов материал.

- Как върви турнето до момента?

Публиката е страхотна. Много се забавлявам на сцената, като за това са “виновни” само хората. Всяко шоу, което изнасяме, е нова тръпка за мен.

- Новият ви албум “Halo of Blood” успя да спечели сърцето на феновете, но определно звучи по-различно от класиките като “Hatebreeder” и “Are you dead yet?”.

Така е. Ако сравняваме “Halo of Blood” с другите, наистина е различно всичко по него. В тази тава свирим най-бързата си песен в историята на бандата, както и най-бавната. Това беше и едно от големите предизвикателства, докато записвахме.

Послание към българските фенове?

Нямам търпение да се срещнем. Надявам се да видя много от хората, с които се забавлявахме през 2011г. Очаквам страхотно шоу!

 

OFFNews дава възможност на всеки фен да спечели билет за концерт. Условията на играта може да видите на тук.

 

Статията "Children of Bodom: Нямаме търпение да се върнем в София!" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване