10/25/13 20:58
(http://www.klassa.bg/)

„Вярвам в теб!“

В понеделник, 28.10.2013г., в 13.00ч. в Общината на гр. Велико Търново ще се проведе среща между кмета на града Даниел Панов, екипа на „Сдружение Азбукари“ и родители на деца със специфични потребности. На нея ще бъде обсъден хода на Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“  и набирането на средства за построяването на комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца с увреждания в гр. Велико Търново.
В 14ч. „Сдружение Азбукари“ ще изненада малчуганите от  Дневния център за деца с увреждания на ул. Героги Измирлиев N:2  с театрална постановка, която ще бъде представена от театър „Весел“.

Инициативата цели да популяризира Националната кампания за социална адаптация „Вярвам в теб!“ и да се даде гласност на нуждата от събирането на средства за изграждането на комбинирана, обществена  детска площадка за игра и обучение, адаптирана за деца със специфични потребности в гр. Велико Търново. Както знаете „Сдружение Азбукари“ вече построи  такава площадка в гр. София. Амбицициите на организацията са подобни детски кътчета, адаптирани и за деца с увреждания да бъдат построени в колкото се може повече кътчета в страната.
 Всеки, който припознава инициативите на Азбукарите, може да помогне с дарителски sms с текст DMS 123 на номер 17 777. Подкрепа може да бъде оказана и чрез банковата сметка - IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.


Голямото обединение продължава, защото заедно можем всичко.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване