10/29/13 09:11
(http://noresharski.com/)

И студентите от Русенския университет с подкрепа за окупацията в СУ (декларация)

Noresharski.com публикува пълния текст на декларацията на студенти от Русенския университет „Ангел Кънчев“ в подкрепа на окупацията и техните колеги от Софийския университет.

ДЕКЛАРАЦИЯ

Ние,

Студентите от Русенския университет „Ангел Кънчев” изразяваме своята безусловна и категорична позиция в подкрепа действията на всички свои колеги от Софийския университет Свети Климент Охридски” и страната, които чрез активната си гражданска позиция казват своето твърдо „НЕ!” по отношение управлението на Пламен Орешарски, неговото правителството и подкрепящите ги в продължение на близо 140 дни.

За нито един от нас не е безразлично в каква държава живеем и дали ще позволим съсипването ѝ да продължи с безумни решения и вземане на огромни кредити, както се случва през последните близо 5 месеца. Нека заедно прекратим системното нарушаване на конституционния ред в страната, както и да противодействаме активно на картелно-партократския хаос! За нас България е над всичко!

Като студенти имаме пълно право да посещаваме не само лекции, но и да помогнем в решителен момент чрез законни действия в духа на демократичните принципи да се случи промяната. Считаме, че тя е силно желана от цялата нация, но не след месеци, а чрез разпускане на Народното събрание и насрочване на нови предсрочни избори – ТУК и СЕГА!

Град Русе

29 октомври 2013 г.

Група „Будни студенти” от Русенски университет „Ангел Кънчев”

The post И студентите от Русенския университет с подкрепа за окупацията в СУ (декларация) appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване