10/29/13 10:48
(http://www.hsnovini.com/)

Крадци задигнаха свещници и кръст от църквата в Клокотница

През изминалото денонощие е обрана църквата в хасковското село Клокотница, съобщават от полицията. След изкъртване на дървен прозорец е проникнато в светата обител, откъдето са откраднати два свещника и настолен кръст с височина 30 см., всички изработени от бронз.

Кражба на CD, 4 лентови тонколони и акумулатор са откраднати от лек автомобил в Димитровград. Кражбата е станала след използване на подбран или подправен ключ за Фолксваген Венто, паркиран на улица „Казинцбарцика” в града. Според 40-годишният собственик откраднатото е на стойност около 800 лева.

За кражба съобщават и от РУП-Тополовград. Служител на БТК е уведомил за откраднати 245 метра многожилен меден проводник от улица „Варна”. Кражбата е осъществена чрез отваряне на 4 метални разпределителни шахти, след което е откраднат проводника с пластмасова обвивка на стойност 10 000 лева. И по трите случая са образувани досъдебни производства.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване