10/29/13 06:20
(http://www.klassa.bg/)

Кран падна върху офиса на британския премиер

В Лондон силната буря повали строителен кран, който падна право върху покрива на сградата, в която се помещават офисите на британския премиер и другите членове на кабинета.

Всички служители на офисите на ул. "Уайтхол", в това число премиерския, са били евакуирани. Вицепремиерът Ник Клег е бил принуден да отмени пресконференцията, която е трябвало да се състои в сградата.

В лондонския квартал Ханслоу силният вятър повали дърво, което падна върху къща и вероятно е станало причина за взрив на битова газ. В резултат на експлозията са били разрушени три къщи, а още две опожарени. Една жена е била хоспитализирана с изгаряния.

Лондонското метро работи при временен график, като подземните влакове се движат на увеличени интервали. Преустановена е работата на голяма част от наземния обществен транспорт. От британските железници съобщих за над 100 повалени дървета върху релсите из цялата страна.



















БГНЕС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване