10/29/13 10:38
(http://www.hsnovini.com/)

Французойка с БМВ се обърна край Харманли

Без опасност за живота са двама пътници след катастрофа, станала вчера в 07 часа на автомагистрала „Марица”, на 10 км. преди Харманли. 23-годишна водачка с френски паспорт е шофирала лек автомобил БМВ с несъобразена скорост и на десен завой е загубила управлението, излязла е в дясно по посока на движението и се е блъснала в мантинела, след което колата се е преобърнала. От удара са пострадали возещите се в колата 62-годишен турски гражданин, който е с травма на тазобедрената става и разкъсна рана на главата, настанен в МБАЛ-Харманли без опасност за живота. Пострадал е и 33-годишен мъж с френски паспорт, който е с фрактура на ляв глезен, настанен в МБАЛ Хасково без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

 

62-годишна пешеходка пострада леко в пътен инцидент в Хасково. Вчера в 13,20 часа на улица „Добруджа” става ПТП с лек автомобил Опел Вектра, шофиран от 21-годишен младеж, който при движение на заден ход удря намиращата се зад колата пешеходка. От удара жената е с натъртване в областта на гърдите и таза и с охлузване в областта на ляво коляно. Прегледана в Спешно отделение на МБАЛ – Хасково и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. На водача е съставен акт.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване