10/29/13 08:00
(http://www.klassa.bg/)

Характеристиките на Обамамобила

Служебните автомобили на държавните органи веднага се разпознават. Те са нови, лъскави, високотехнологични и т.н. А когато говорим за колата на държавния глава ситуацията още повече се нажежава. В повечето случаи освен всички гореизброени средства се включва и сигурността на автомобила.

В този ред на мисли президентът на САЩ като човека, в който милиони души от цял святт са вперили поглед, се ползва и със завиден автомобил. На неговата кола дори и Батман би завидял, така че съвсем спокойно може да я кръстим Обамамобил. И тък като в интернет изтекоха някои от техническите характеристики на лимузината на Барак Обама, предлагаме ви да ги видите и вие.

Представяме ви една от 12-те специални лимузини, произведени от един от клоновете на GM в Детройт. Това е и автомобилът, който от три години служи на американския президент Обама при неговите обществени появи в САЩ. Въпреки че прилича на Cadillac, тази лимузина съвсем не е такава, като по неофициална информация дори емблемите по предния капак и багажника на автомобила са по-големи от стандартните.

 

За още характеристики на Обамамобила вижте в Div.bg.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване