11/01/13 12:00
(http://www.hsnovini.com/)

4 пациенти на Спешното отделение се сбиха – идва полиция

Екшън в Спешното отделение на многопрофилната болница в Хасково. Органите на реда се отзовали снощи, след като бил задействан паник бутона в отделението. Там двама хасковлии на 25 и 26 години, са влезли в конфликт с двама братя от село Големанци. Пререканието им прераснало в побой е заради момиче.

Спречкването между четиримата мъже станало в коридора на Спешно отделение, снощи в 20 часа и 18 минути. Всички един от тях е с наранявания. 25-годишният е с порезни и прободни рани по гръден кош и шия, контактен, без опасност за живота, а приятелят му е с контузия на ръката. По-големият от братята е с избити четири предни горни зъба и контузии по тялото, а брат му е с контузно-разкъсно нараняване на дясна вежда и лява скула, с оток на двете очи. Хасковлията и двамата братя от село Големанци са задържани от органите на реда за изясняване на случая, информират от пресцентъра на Областна дирекция на МВР.

От Спешно отделение споделиха, че подобни инциденти са често срещани там. Така още преди 6 години, с разкриване на отделението в спешната зала е монтиран паник бутон. Сградата на Спешно отделение и коридорите са под видео наблюдение.

Репортаж гледайте във видео новините на сайта.

Димитър Димитров

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване