11/01/13 07:42
(http://www.klassa.bg/)

БАРЕКОВ: АЗ СЪМ СЛЕДВАЩИЯТ ПРЕМИЕР!

"Оттук-нататък предстоят събития, които ще разтърсят държавата. Тези събития след около 6 месеца ще ми дадат възможност да управлявам държавата като премиер. Аз съм единственият човек, който излиза и казва, че иска да бъде премиер на България, има качества, има поддръжката на широки слоеве от народа.

Независимо колко души ще се запишат в нашето движение, всички знаят, че идват при бъдещия премиер на България - ще бъда аз, аз ще управлявам, народът иска да знае кой ще управлява държавата. Аз ще взимам решенията и ще нося пълната отговрност.”, категоричен е Бареков.

Той допусна, че в зависимост от ситуацията и факта дали ще има избори 3 в 1 – и за президент, той би могъл да се кандидатира и за “Дондуков“2, но може и да издигне една друга много достойна кандидатура - тази на сегашния вицепрезидент Маргарита Попова:“Моят път е - или оттук в президентството да вляза като президент, защото аз ще се кандидатирам на предсрочните президентски избори, или малко по-нататък в Народното събрание, където ние ще бъдем очевидно незаобиколим фактор.”, допълни Бареков, като коментира социологическото проучване на “Сова Харис“, но и други няколко, според които неговата формация ще бъде трета политическа сила.

Партията на Николай Бареков ще бъде регистрирана по-рано от планираното - вероятно още в началото на декември в зала “Арена Армеец“, като има вероятност тя да се яви на избори през пролетта в съюз с ВМРО на Красимир Каракачанов и други граждански движения като СИЛА и Движение за граждански контрол.

Бареков съобщи, че се очаква всеки момент цели регионални структури на партията на Меглена Кунева да се присъединят към движението му.

Той подаде ръка и към СДС и анонсира , че на по-късен етап, в началото на пролетта голямата изненада ще са кметове на ГЕРБ, които също ще напуснат формацията на Борисов за сметка на новата партия.

afera.bg
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване