11/02/13 11:00
(http://www.hsnovini.com/)

Задържаха убиеца на Мария

 Задържаха убиеца на Мария, която бе наръгана вчера  следобед на улица ”Липа”   пред  3 – годишната си племенница, съобщиха от ОД на МВР  за Хасково Новини.

Вчера около 16 часа е получен сигнал на телефон 112 от 24 – годишна жена от Стара Загора, която заявила,че не може да влезе в квартирата на 19 – годишната си сестра. Тя споделила, че чувала гласа на 3 -годишната си дъщеря, която била оставила на гости.

 На мястото веднага пристигнали екипи на МВР, Пожарната и Спешна помощ.

От аутопсията е установено, че Мария е починала от прободни рани в гърба и шията. След  оперативно – издирвателни действия хасковските криминалисти са  установили и задържали 18 –годишния извършител  на старозагорската автогара в 19:30. Той е родом от сливенското село Самуилово.

 В хода на разследването станало ясно, че младият мъж имал връзка със сестрата на жертвата преди месеци.

 Вчера той отишъл в квартирата на Мария. Опитал се да влезе , тъй като  искал да изчака сестра й, но 19 – годишното момиче  не му позволило. След пререкания той я намушкал.

Кървавата сцена се разиграла пред очите на малката племенница на жертвата.  Припомняме , че наш екип бе на мястото на инцидента. Съседи от същия вход заявиха, че не са чули викове и никога преди трагедията не са били свидетели на скандали от дома на жертвата.

Анжелина Янева
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване