11/08/13 11:43
(http://noresharski.com/)

Да се влюбиш в Сергей (като в паричка, а не като ученичка)

Автор: Юрий Йорданов

Ако поискаме да погледнем дистанцирано и не много емпатично днешния гала-концерт за любовта и доброто в гала предаването „На Кафе с Гала“, ще открием още едно доказателство за близкия край на кариерата на любимия на жена си Сергей.

Едва ли уважаваната и високо ценена (от конкурента и опонент Борисов, включително) PR експертка Моника (Йосифова) ще замъкне катуна с 4-те деца и камериерката-детегледачка Ани при Гала току-така.

Моника е долетяла в студиото, за да „прекара“ цяло предаване пред камерите, защото явно „любимият“ не е толкова любим на любимите и драги зрители.

Сготвената ПР манджа и готвенето в края на предаването няма да „нахранят“ зрителите. Илюзията, че всичко се купува, ще изиграе лоша шега на ПР експертката и хората, чиито интереси тя брани.

Йосифова-Станишева брани своята каста, а не „завоеванието“ си Сергей. Шефът (засега) на ПЕС  си тръгва и това, което се случва днес, е отчаян опит да се спаси последното неспасяемо. Малкото останало илюзии в главите на наивните.

Да очакваш, че с аудиторията на домакин(к)и в прайм тайма на пенсионерите и майките-кърмачки ще се спасиш, е илюзия.

Това е повече „демо на семейна лоялност“ отколкото истински опит за спасяване на образа на непристъствалия, но обожествен мъж.

Накрая – представете си – всеки от нас има семейство – вие за ангели ли сте оженени или омъжени? Вие вярвате ли на ангелските думи на Моника за „ангела“ Станишев?

И тъй като сме по земята и виждаме повече дяволи или гяволи – ангелът Станишев загуби.

Ангелски PR Няма, Има Кризисен PR, Дами и Господа, Другарки и Другари!

Има Моника Станишева-Йосифова, която в Америка имаше фамилиата Люински.

Има близък край!

* Текстът е публикуван първо като статус във Facebook-профила на автора

The post Да се влюбиш в Сергей (като в паричка, а не като ученичка) appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване