11/08/13 15:11
(http://www.klassa.bg/)

И Бойко лъсна с офшорка в Кипър

Дружеството вече с ново име
През 1997 г. офшорката в Кипър на Бойко Борисов е преименувана на Bipetalous Trading Limited, а българските й собственици са прехвърлили акциите си на двете кипърски дружества Markyp Servisec Limited и Markyp Nominees Limited. От адвокатската кантора, която е регистрирала дружеството и на чийто адрес са офисите на настоящите собственици Markyp Servisec Limited и Markyp Nominees Limited, отказаха да дадат информация с мотива, че e служебна тайна.
С финансите се занимаваше Цветелина
Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков прочете SMS от Бойко Борисов, изпратен до трети човек, в който експремиерът прехвърля отговорността за офшорката му на бившата си половинка Цветелина Бориславова.„Аз даже и спомен нямам, с финансите се занимаваше Цветелина”, обяснил Борисов в телефонното съобщение. Пред TV7 самата Цветелина Бориславова пък отсякла, че не е политическо лице и затова не се чувства длъжна да коментира случая.

















МОНИТОР

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване