11/12/13 14:48
(http://www.hsnovini.com/)

Ангел Цанков оглави МВР в Хасково

Зам -.директорът на ГД”Национална полиция” Константин Димитров представи днес в Хасково новия директор на ОДМВР комисар Ангел Цанков.

Старши – комисар  Константин Димитров добави още, че основният акцент в предстоящата работа, както на национално, така и на регионално ниво е  ефективната борба с битовата и организирана престъпност и установяване на добър обществен ред за гражданите.

Комисар Ангел Цанков Ганчев е завършил ВСУ”Черноризец Храбър”-Варна . През 1990 година започва работа в МВР в РУП-Харманли. В годините последователно е заемал длъжностите полицай, младши разузнавач, разузнавач. От 2000 година е началник група в РУП-Харманли, а 3 години по-късно е оглавил управлението. През 2006г става началник регионално звено “Полиция” при ОДМВР-Хасково. Същата година през септември е назначен на длъжност началник отдел “Опазване на обществения ред и превенция” към дирекцията.

За високите си професионални успехи комисар Цанков е награждаван многократно през годините с “Обявяване на благодарност” от Директор ОДМВР.

Досегашният директор комисар Петьо Петров е назначен на длъжност директор в резерва на МВР.

   Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване