11/12/13 13:22
(http://offnews.bg)

Депутатите не издават притеснение от случващото се пред парламента. “Атака” се изниза

Депутатите обсъждат проектобюджета и не изглеждат притеснени от случващото се пред парламента.

Повечето депутатите все още са в парламента, само “Атака” се изнесе още след почивката по обед.

Засега никой от народните представители не издава притеснение от случващото се около Народното събрание и от това, което ги чака на излизане.

От ГЕРБ само около 8 души са в пленарната зала, но повечето от депутатите на партията са в стаята си и из кулоарите. Те напуснаха залата в знак на протест срещу побоя над протестиращи студенти.

На брифинг в кулоарите депутатите от ГЕРБ размаха снимки на битите днес младежи и поискаха премиерът Пламен Орешарски да дойде в парламента и да подаде оставка.

Повечето народни представители на БСП и ДПС са пленарната зала.

По-рано днес Йордан Цонев спомена от трибуната белият автобус, с който НСО се опита да изкара блокираните в парламента. Той обвини ГЕРБ, че отново при гласуване на бюджета организира ексцесии пред парламента.

В пленарна зала мина и дебатът по проектозакона за бюджета на здравната каса за следващата година. Преди това мина проектобюджета на НОИ, но и двата документа ще бъдат гласувани утре.

Депутатите продължават с обсъждане на държавния проектобюджет за 2014 г., но пък работното им време изтича в 16 ч. Все още не се знае дали заседанието ще бъде удължено.

Статията "Депутатите не издават притеснение от случващото се пред парламента. “Атака” се изниза" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване