11/12/13 11:22
(http://noresharski.com/)

Ранобудните студенти: Окупацията се претворява в активна блокада на НС

Ранобудните студенти публикуваха на своята фейсбук страница призив повече хора да се присъединят към активната блокада на Народното събрание днес. Noresharski.com публикува пълния текст на съобщението:

Колеги, съграждани, съмишленици,

Преди няколко седмици група студенти, нарекли себе си Ранобудните, започнаха серия от демонстрации, които да провокират реакцията както на цялото българско общество, така и на студентите като общност – към безобразията, които управляващата класа извършва в продължение на години, но която достигна най-критичната си точка в последните месеци, към абсурдността на настоящата политическа реалност, към цинизма и безхаберието. Окупацията на Ректората на Софийския университет беше крайна, извънредна стъпка. Тя имаше за цел да привлече студенти, преподаватели и общественост към една обща кауза – и успя! Ранобудните студенти спечелиха и своеобразния дебат с управляващите – те така и не намериха нито лице, нито аргументи, с които да застанат срещу тях!
Така, обединени и сплотени в каузата, Ранобудните студенти взеха категорично решението, че е дошло времето тези сили да се насочат пряко на правилното място – Народното събрание. Окупацията на Ректората не пада – тя няма как да падне, защото успя! Успя, благодарение на усилията на много хора и на помощта на всички Вас!

ОКУПАЦИЯТА СМЕНЯ ФОРМАТА СИ – ТЯ СЕ ПРЕТВОРЯВА В АКТИВНА БЛОКАДА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!

ЕЛАТЕ СЕГА И НИ ПОДКРЕПЕТЕ ТАМ! ЗАЩОТО НЯМА УТРЕ – ИМА САМО ДНЕС!

БЛАГОДАРИМ ВИ! ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ!

The post Ранобудните студенти: Окупацията се претворява в активна блокада на НС appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване