11/12/13 15:37
(http://www.hsnovini.com/)

Тихомир Баротев на 4-то място на Европейското

 Тихомир Баротев стана на 4 – то място в индивидуалната надпревара при юноши на Европейското първенство по спортна аеробика. То се проведе от  4 – ти до 10 ноември във френския град Арк.

Младият възпитаник на Теменуга Илиева успя да пребори силната конкуренция, въпреки травмата, която има от  близо половин година. Той успя да се справи с около 13 състезатели във възрастова група 15 –  17, в която е и дебютант.

Талантът остана с 20. 250 точки, което е само с 1/10 точки по-малко от руснака Роман Семьонов, който стана на трето място.

Хасковлията и Мина Ангелова от АМД  - Пловдив станаха на 7 – мо място на Европейското първенство при смесени двойки.  Те се изправиха срещу силна конкуренция от Италия, Русия и Франция. Президентът на “Виолена” Теменуга Илиева се гордее със силното представяне на възпитаника си.

Миналата година Тихомир Баротев стана световен шампион във възрастова група 12-14 години на Световно първенство. След европейското той ще се отдаде на кратка почивка заради травмата. След това  15 – годишният талант ще продължи да се подготвя усилено, тъй като през   следващата година той ще участва в Световното първенство в Канкун.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване