11/13/13 06:40
(http://noresharski.com/)

Българите в чужбина с подписка за оставка на правителството на Орешарски

Българите в чужбина стартираха петиция с искане за оставката на правителството на Орешарски. Онлайн формулярът може да бъде попълнен от подрепящи искането по целия свят.

Ние, българите, живеещи в чужбина, бихме искали да изразим своето несъгласие с начина на управление на настоящото правителство и действията на Народното събрание (НС). Подкрепяме исканията на протестиращите граждани в България за oставка на правителството и вземане на незабавни мерки за прозрачно, отговорно и отчетно управление.

Българите в чужбина са пуснали 4 конкретни искания, които се припокриват с исканията на протестиращите в България. „Ние вярваме, че по този начин ще се положат първите стъпки за възстановяване на гражданското доверие към политическата система в страната и легитимността на управлението, както и за справянето с корупцията, което е предпоставка за развитие на представителна демокрация и възстановяване на върховенството на закона“, пишат още авторите на петицията.

Включете се в петицията на българите в чужбина с подписка за оставка на правителството на Орешарски тук.

The post Българите в чужбина с подписка за оставка на правителството на Орешарски appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване