11/18/13 15:08
(http://www.hsnovini.com/)

Александър Калинов грабна бронза

Александър Калинов

Александър Калинов

С бронзов медал се върна днес боксьорът на клуб “Хасково” Александър Калинов. Той спечели в категория 70 кг на европейското първенство за юноши 15-16 години, което се проведе в Анапа от 10- ти до 16 – ти ноември. Възпитаникът на треньора Младен Сталев постигна две победи над съперниците си.

Александър Калинов спечели на старта, като надви представителя на Турция. Състезателят успя да победи и съпреника си от Ирландия. На полуфинала Калинов падна от представителя на домакините.
Боксьорът Станимир Делчев в категория 52 също участва. Той надви турски боксьор на старта, но след това представител на домакините го победи и така той остана 5 – ти на европейското за юноши.

Станимир Делчев

Станимир Делчев

Представители на 27 държави участвали на европейското. Състезатели имало от Беларус, Турция , Албания, Франция, Русия и други.

Боксьорите на “Хасково” ще продължат да тренират и ще се готвят за турнирите през следващата година. Двамата състезатели ще участват  в републиканското и европейското първенство.

 

 

 

 

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

 

     Анжелина Янева
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване