11/18/13 15:26
(http://noresharski.com/)

Протестът и неговите лица – вече и в сборник

Първата книга за протеста вече е факт благодарение на екипа на Христо Шемтов и издателство „Фама“. В сборника „Протест – лозунги и отзвуци“ са събрани снимки, цитати и описание на събитията от началото на 14 юни до 23 октомври 2013г. т.е. до началото на студентския протест. Издателите обмислят и втора част, която да включва и студентските протести, в зависимост от интереса към първата.

Ето какво разказва Христо за новата книга:

„Сборникът представлява опит за проследяване на протестите чрез избрани лозунги и снимки, избрани цитати от политически и обществени фигури и кратка хроника на събитията, които сме преценили за съществени. Надали сборникът ще отговори на представите на всеки един читател за това какво е трябвало да намери място в него. Съзнаваме, че навярно ще бъдем упрекнати, задето не е включено едно или друго събитие, една или друга арт-акция, едно или друго…нещо. Но при голямата продължителност на протестите и разнообразието от прояви трудно може да се обхване всичко. Сборникът отразява онова, което съставителите са преценили за съществено, измежду видяното на живо, в социални мрежи, блогове и медии, без да претендира за изчерпателност. Ако смятате, че сме пропуснали нещо важно, или че е редно да добавим нещо, което би допринесло за пълнотата на картината, пишете ни на електронната поща на издателството famapublishers@abv.bg.“

Книгата може да бъде открита във всички големи книжарници в София и страната. 

 

 

The post Протестът и неговите лица – вече и в сборник appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване