11/20/13 09:10
(http://www.hsnovini.com/)

Задържаха похитител, издирват аверът му

34-годишен мъж от село Покрован е задържан в РУП-Ивайловград. В процес на издирване е 31-годишен хасковлия. Двамата са заподозряни в противозаконно лишаване от свобода на двама мъже от Ивайловград на възраст 25 и 22 години. Вчера в късния следобед ивайловградските полицаи са получили сигнал от 52-годишен мъж от село Покрован, че похитените са потърсили помощ в дома му.

Пред разследващите полицаи те заявили, че по-рано през деня на улица „Армира” в града ги пресрещнал и те се качили в лек автомобил Мерцедес, в който пътували извършителите, познати на органите на реда. Откарали ги в къщата на единия в село Покрован, където ги съблекли по бельо, завързали ги със сезал един към друг и ги били. Потърпевшите, също познати на органите на реда, успели да се измъкнат и да потърсят помощ. След подадения сигнал и оперативно-издирвателни действия, ивайловградските криминалисти са задържали покрованеца, а хасковлията е в процес на издирване.

При процесуално-следствените действия в дома на задържания е открито пакетче с около 20 грама суха листна маса, която при полеви наркотест е отреагирала на канабис. В хода на разследването станало ясно, че причината за противозаконното лишаване от свобода са неизяснени финансови отношения помежду им. Работата по образуваното досъдебно производство по чл.142-а продължава.

Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване