11/20/13 22:23
(http://e-vestnik.bg/)

Фашизъм с любезното съдействие на БНТ

Нихал Йозерган

Неонацисти или новите ни фашисти бяха помолени да коментират ситуацията в държавата по БНТ - “Референдум”.

Ако това се прави уж в името на “свободата на словото” или “отразяването на другата гледна точка” абсурдът е още по-голям. Става въпрос за грубо нарушение на конституцията.

Още по-труден за обяснение е факта, защо обществената телевизия дава трибуна на още нерегистрираните неофашисти от “Кръв и чест”.

Нищо, че името на партията звучи като бразилски сериал, това, което се готвят да ни поднесат с “любезното съдействие” на БНТ - ерго държавата - е твърде взривоопасно дори за техните кукловоди.

Ако съдим от горчивия опит на радикалните ислямисти, муджахидини и алкайдисти, създадени с помощта на Запада и обръщането им в последствие срещу техните създатели (събитията от 11 септември), можем да се досетим какво може да ни сервира Франкенщайн made in Bulgaria.

Как е поставен медийният закон и правилникът на БНТ, има ли възможност да се провери, за да не се допускат повече подобни меко казано тв-недоразумения!

От страницата на Нихал Йозерган

* Журналистката Нихал Йозерган е била над 10 години кореспондентка на БНТ и БНР в Турция

Публикувана на 11/20/13 22:23 http://e-vestnik.bg/19243/fashizam-s-lyubeznoto-sadeystvie-na-bnt/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване