11/23/13 07:01
(http://www.hsnovini.com/)

Ремонтират за 211 бона сградите на три социални дирекции в областта

По време на ремонта дирекциите ще продължат да работят

Сградите и помещенията на три дирекции „Социално подпомагане” в областта ще бъдат ремонтирани. Реновирането е на стойност 211 000 лева. Средствата са отпуснати по оперативна програма „Регионално развитие”. Ремонтите касаят дирекциите в Хасково, Димитровград и Харманли.

Започна ремонт на сградата, в която се помещава димитровградската дирекция “Социално подпомагане”. Близо 71 000 лв. са отредени за обновяването й. На сградния фонд на дирекциите в Хасково и Димитровград, ремонт не е правен от над 10 години. В харманлийската е направен частичен ремонт през 2007 г.

“За Харманли и Димитровград е предвидено външно саниране на сградите. Докато за Хасково – дограма и вътреремонт на помещенията”, информира Грета Иванова, директор РДСП-Хасково.

По време на ремонта дирекциите ще продължат да работят. “Надяваме се до нова година да имаме три обновени дирекции „Социално подпомагане”, за да можем да посрещаме нашите потребители в сравнително нови и обновени помещения”, каза още Иванова.

Грета Иванова, директор РДСП-Хасково

По план срокът за завършване на обекта е до средата на декември.

Репортаж гледайте във видео  новините на сайта, в понеделник.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване